Over ons

Wij zijn Evert en Mira Jansen. Ons gezin bestaat uit 6 prachtige kinderen. Het bedrijf runnen we met ons gezin en 3 werknemers. Iedereen draagt zijn of haar steentje bij buiten of binnen bedrijf.


Met Evert aan het roer....
Dat is nodig om koers te houden....
Een diep weten is de motor....
Gedreven door de wind en verlangen....
Soms door stormen en strijd....
Is dankbaarheid wat overblijft...

Waar het begon voor Mira

Als kind woonde ik samen met mijn ouders in een flat in Uithoorn. Beneden spelen in het Libellebos en naar de pony's van boer Maat was wat we het liefste deden.

Kind zijn....
Stil was er 'het verlangen' op een boerderij te wonen. Ik fantaseerde weg in het boek van Rien Poortvliet.... Op een dag zat ik op mijn kamertje (denk dat ik ongeveer 8 jaar was) een tekening van een boerderijtje te maken waar ik over droomde. Als kind bedenk je niet dat je ooit volwassen wordt en dat ├╝berhaupt dromen waarheid kunnen worden. Al kijkend naar mijn tekening, weet ik nog als de dag van gisteren dat er een gedachte in mijn hart kwam. "Weet je wat?! Ik ga het gewoon doen!! Ik ga het gewoon doen...."

Alsof er een deur open ging, het was toen nog niet.... Maar ik ervoer een geweldige blijdschap in de hoop dat het ooit zou komen....

Nu terugkijkend denk ik nog vaak aan dat moment....Waar ik als kind de overkant niet zag, maar dat het hartverlangen liefdevol gezien werd. En ik 'De Weg' mocht en mag gaan die gegeven is....